top of page

Press

Premis Alícia 2024

Raquel García-Tomás © Marta G_edited_edited.png

News

Raquel García-Tomás, Sílvia Pérez Cruz, el Quartet Gerhard, Marco Mezquida i Elèctrica Dharma, Premis Alícia 2024

ara.cat | 20/06/2024

«Els Premis Alícia de l'Acadèmia Catalana de la Música han premiat la compositora Raquel Garcia-Tomás per l'òpera Alexina B., Sílvia Pérez Cruz per la producció del disc Toda la vida i Marco Mezquida per la seva projecció internacional. El músic senegalès Momi Maiga és el talent emergent.

En la categoria d'interpretació s’ha reconegut el Quartet Gerhard i s'ha premiat el directe de la Companyia Elèctrica Dharma al seu concert dels 50 anys al Palau Sant Jordi. La pianista Leonora Milà ha rebut el premi a la trajectòria. El premi interdisciplina ha estat per a l'espectacle inaugural del Festival Grec 2023, The Pulse, en què el Cor de Noies de l'Orfeó Català cantava amb la companyia de circ australiana Gravity & Other Myths.»

[VIEW FULL TEXT]

Raquel García-Tomás, Sílvia Pérez Cruz y Marco Mezquida, ganadores de los Premios Alícia

El Periódico | 20/06/2024

«Raquel García-Tomás, Sílvia Pérez Cruz, el Quartet Gerhard, Marco Mezquida y la Companyia Elèctrica Dharma, entre otros, se han llevado esta noche alguno de los Premios Alícia en su quinta edición, que ha entregado 11 galardones en diversos ámbitos musicales.

En la categoría de Autoría, el premio ha sido otorgado a Raquel Garcia-Tomás por la composición de la ópera 'Alexina B.', estrenada en el Gran Teatre del Liceu. En la categoría de Interpretación se ha reconocido al Cuarteto Gerhard, formado por Lluís Castán, Judit Bardolet, Miquel Jordà y Jesús Miralles y es considerado uno de los cuartetos con más proyección a escala europea.»

[VIEW FULL TEXT]

Raquel García-Tomás, Sílvia Pérez Cruz y Quartet Gerhard, entre los Premis Alicía de música

Europa Press | 20/06/2024

«La compositora Raquel García-Tomás, la cantante Sílvia Pérez Cruz y el Quartet Gerhard han sido algunos de los ganadores de los V Premis Alícia 2024 de la Acadèmia Catalana de la Música, que se han entregado este jueves en L'Auditori de Barcelona.»

[VIEW FULL TEXT]

Premis Alícia 2024 – Telenotícies

The news related to the 'Premis Alícia 2024' ceremony is from 52:20 onwards

bottom of page